Yang aku sayangi .

Assalamualaikum . Jarang sangat2 aku buat entry , ada laa sbulan 2 3 kali camtu . tu pun kalau rajin .

Act aku homesick , sumpah aku rindu sangat2 parents aku . Erm hari nii kat rumah ada buat bakar satey , sesungguhnya aku jeles sebab aku sorang je takde . Maa call bunyi happy sangat2 kat rumah , sedangkan aku kat sini sedih , homesick . Sabar tyra sabar , kau akan balik nanti insyaallah .

Malam nii aku akan perkenalkan orang2 yang paling berharga dalam hidup aku , Maa , Ayah dan Nenek (Mek) .

Sesungguhnya aku rindu gilaa dekat diorang kat Kelantan . Last jumpa cuti sem tahun lepas , xtau knapa airmata aku menitis kerana sangat2 merindui diorang . Aku terasa aku sangat lemah skarang , hanya diorang yang mampu naikkan semangat aku balik . Hanya diorang .

Setiap kali mendengar suara diorang , hati ku sebak teringatkan wajah diorang , betapa besarnya pengorbanan diorang selama nii .

Aku sayang diorang teramat sangat , tanpa diorang siapalah aku di dunia ini , tanpa diorang hidup aku kosong , diorang yang sentiasa di samping aku xkira susah mahupun senang , Insyaallah suatu hari ini aku akan cuba menggembirakan diorang dengan kejayaan aku .

Sama-2 kita doakan supaya Maa , Ayah dan Mek sentiasa sihat sentiasa bertenaga untuk melihat kejayaan aku suatu hari nanti . Hanya untuk diorang . KakLong sayang semua :)

Online Shop :)

Assalamualaikum . Sudah lama jugak aku menyepi tak menghapdet :)

Now i'm back . I was so busy with mystudy , work and others . Cewahh dah macam orang berkejaya dah hihihi . Sekarang aku tengok ramai dah budak2 yang still bersekolah lagi dah ada perniagaan sendiri . HAHA daripada apa yang aku nampak laa like OnlineShop ^_^ *melompat kejap lipas jatuh atas lappy hihihi

Okeyy back to our story , hehe now i'm at home -RantauPanjang,Kelantan- . Yela cuti Sem kitorang 2minggu je . Minggu depan back to our hostel . Btw dah dapat balik nii pun dah syukur alhamdulillah . Syukur sangat2 dapat luangkan masa bersama keluarga dengan baik sekali selama cuti sem nii . Cukup sekadar dapat melihat senyuman myMom and myDad and sisters dah cukup buat aku bahagia .

Kalau nak story sal kehidupan aku sekarang kat UMMC tuu tak habis kut malam nii . HAHA banyak sangat kebahagiaan tercipta kat sana :) I've got new friends yang sangat2 memahami aku dan sentiasa bersama aku time aku susah and senang . Thanks friends . Nanti aku masukkan sal diorang dalam aku punya next entry ^_^ . Now aku hanya fokus , nikmati dan manfaatkan cuti2 yang masih berbaki nii .

Malam nii aku ada satu nasihat to adik-adik yang masih bersekolah :

#Adik-adik nak jadi peniaga or penjual online boleh je . Tapi hati-hati tau . Jangan sampai menipu or tertipu . Dan satu lagi , OnlineShop boleh , tapi pelajaran jangan dilupakan okeyy , Btw akak bangga tengok budak2 zaman sekarang dah pandai bina kerjaya sendiri dan makin maju :) *ThumbsUp

Just here , jumpa lagi in next entry :') Assalamualaikum


#Instagram : AthiraBaharom
#Twitter : AthiraBaharom
#Wechat : missKidal
#Facebook : AthiraBaharom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner