SEGMEN | Blogwalking 2011 & 2012

-SEGMEN INI TERBATAL-
sory kepada yang join .. kerana penyertaan kurang daripada 15orang

Assalamualaikum ...
hello readers ... cik manje nak buat segmen smpena last year ..
act dis my first segmen .. taktau ada nak join ke tak ..
btw dh try tanye pendapat .. and ramai skong cik manje buat pape segmen ..

oke jom larr join ramai2 .. tahun baru makin hampir ..,
tapi segmen ni tak der hadiah ..sory .. sekadar percubaan dulu ..
kalau banyak sambutan ,, next segmen i will bagi hadiah oke ..



 Syarat-syarat 




  • Buat satu entri about dis segmen & bertajuk "SEGMEN | Blogwalking 2011 & 2012 with Cik manje"


  • Follow Blog Cik Manje & Like Fan Page (mudah untuk tahu perkembangan terkini)


  • Letak banner kat atas dalam entri (WAJIB)


  • Tulis azam anda sempena tahun baru 2012


  • letak link anda di komen entri ini .. (link di Shoutbox tidak diterima)


  • Tag 2 orang rakan and pastikan diorang tahu


  • Tarikh segmen hanya berlangsung dari 28/12/2011 hingga 1/12/2012


  • if penyertaan kurang daripada 15orang automatik terbatal ..



  • Hadiah untuk Azam tahun 2012 paling Menarik

    Cik manje : Header 3x (Boleh pilih warna)
    -dipilih secara rawak by me-

    kalau ada sponsor tell me at my EFBIEY

    oke .. ajak larr kawan reramai untuk join ..
    lagi ramai lagi meriah ..

    nanti sama-sama kita blogwalking oke
    sekadar tambahkan kenalan

    have fun dear .. daa
    eh sebelum terlupa .. klik my churp-churp skali ek..
    tengss dear ..

    kepada yang join jangan risau kerana cik manje akan follow blog u all 
    and will help u all to up ur followers ..

    5 littlestars:

    1. muja join :D

      http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-2011-2012-with-cik.html

      ReplyDelete
    2. nak join jugak bleh .. 8-)

      http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-2011-2012-with-cik.html

      ReplyDelete
    3. http://haziqah-and-atiqah.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-2011-2012-with-cik.html

      ReplyDelete
    4. http://haziqah-and-atiqah.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-2011-2012-with-cik.html

      ReplyDelete
    5. http://dalonelygirl.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-2011-2012-with-cik.html

      join :)

      ReplyDelete

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     
    © Copyright | All Right Reserved by Owner