Sorry to my new Followers !!

Assalamulaikum ...



Firstly

Cik manje nak mintak maaf kepada semua follower baru cik manje ..
sory ek sebab tak sempat nak follow balik u all ...
cik manje jarang online blog sekarang .. yela dah akhir tahun kan .. banyak kerja kan ..
insyaallah kalau sempat cik manje akan follow balik nanti ..
jangan risau

Secondly

Next year cik manje akan online hujung minggu je .. maybe larr .. tak janji
sebab tahun depan cik manje akan stay at hostel
sebab tahun depan cik manje akan menghadapi SPM ..
SPM candidate 2012 larr katekan
nak fokus betul2 kan pelajaran next year ..
harap2 follower cik manje tak lari ek ... hehehehe

Lastly

nak mintak tolong jaga larr blog cik manj baik2 ..
kalau bersawang tuu mintak tolong bersih2 kan .. heeee
insyaallah akan ada Upah :P

heeee for all yang follow cik manje tengss

kalu dah datang sini mintak tolong kik churp-churp skali ek .. :)
ada pape just komen kat bawah ek
insyaallah cik manje akan tolong nanti ..

daa as salam

2 littlestars:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner