Last entry for dis month ...

as salam ...

to all fren n my beloved followers ...
sory if cik manje cannot follow u all back ...
act tak sempat .. cik manje bz sesangat ... esop cik manje akan kembali ke asrama
so entry ni adalah entry last for dis month ...

insyaallah bila cik manje balik nanti ... cik manje akan update entry dari semasa ke semasa oke ..
n will follow u all back ..
now cik manje wanna to fokus to SPM .. cik manje harap sokongan dari u all ...
tolong doakan cik manje ek ... cik manje tahu .. dah banyak di dalam entry cik manje
cik manje mintak u all tolong doakan cik manje .....
tapi cik manje harap u all betul2 doakan cik manje ek ... thanks my dears ..


act tadi mse tengah online efbiey ... cik manje ada terbuka gambar2
my beloved adopted brother ,, picture time diorang sekolah.. 
zaman persekolahan ... tengok punya tengok sedih sangat2 .. 
sebab masa dulu takkan kembali lagi kan ... tapi it's okay .. yang penting diorang still wif me
cik manje tak tau knape cik manje sayang sangat diorang ... dah 1 Tahun lebih 
cik manje kenal diorang .. maybe they always wif me ktika susah dan senang
cik manje harap sangat masa dulu kembali lagi time kitorang
same2 berkumpul suka-suka gelak-gelak
rindu sangat time tuu .. tapi nak buat macam mana ... masa dulu tak mungkin
akan kembali lagi ...

*awaittt emosi n mlalut malam hari nim ... oke kpada yang baca dis entry .. sory entry panjang sikit n plus mlalut .. abaikan oke .. btw thanks for sudi baca ..*

just luahan hati si gadis manje oke ... 
oke to all of u yang tengah baca entry nim ... tolong jaga blog manje
slama cik manje tak der ni ek ... kalau bersawang tolong cucikan tau
hehehe thanks my dears .............
errrr apa lagi ek ...
oke dah tak de ... heehe daaa I LOVE YOU ALL
forever n ever ... 
alaa nanti cik manje balik cik manje bagi larr upah oke ...
as salam

Rindu Blog ......

*rindu lappy

As salam sayang ..
gonna miss u BLOG Kidal & Manje
hehehhe ...

okey ... mula2 nak minta maaf kat sume followers cik manje
cik manje mungkin tak sempat lagi nak follow blik u all
insyaalah kalau ada masa .. cik manje follow balik oke ...

act cik manje duk hostel sekarang .. so kalau blog tak berhapdet sory larr
tapi selama cuti Tahun Baru Cina ni .. selama seminggu
insyaallah blog akan dihapdet dari hari ke hari k tentang hidup cik manje and tuto
btw cik manje teramat busy ngan study ... cz tahun ni akan menghadapi SPM

bila dah berada kat rumah ni .. memang benda ni larr yang selalu mengadap
tapi kurang la cikit pada sebelum ni .. mak marah
oke cerita sal balik hostel ni .
ada larr cikit cerita at hostel ...
u all pom tau .. kalau at hostel mesti kita akan jumpa macam2 perangai
cik manje selalu skit hati ngan seorang kawan cik manje ni
xboley g tau sape .. kawan2 len pom same ngan cik manje
nak kate cantik pom ntah larr .. tapi ok larr ... kate je kwan baik
tapi hakikat ... xanggap pom yang cik manje kawan baik dia semenjak dia couple
ngan sorang budak lelaki ni .. cik manje tak marah
just nak pesan kat sini .. jangan pinggirkan kawan semata-mata kerana sorang lelaki
oke fine .. tak kisah ..

satu lagi benda paling best kat asrama ..
time orientasi ...
woooooOOO...
memang best giler ... mcm2 aktiviti berlangsung selama 4 hari
and pelajar form6 atas yang jadi Facilitator
termasuk abg faris and abg syahmi
disebabkan orientasi ni jugak cik manje kembali rapat dengan abg syahmi
syg abg .... thanks kakak2 and abang2 yang sudi jaga kami selama 4hari
antara aktiviti yang diadakan

-pembentangan asrama 10thn akan datang-
-explores *xpandai eja-
-malam kebudayaan-
and banyak lagi ..

PENGHUNI ASRAMA ASPURA & ASPURI SPOTING HABIS

okey letih menaip ... malam nanti sambung lagi oke ..
hehehe daa ... sape2 yang walking at blog manje
nanti cik manje kunjung balik oke ..



ermmm sedap nyer ice cream ..
oke fine .. malam ni kuar bli ice cream ..
sape nak .. nak belanje ..
xder ??? oke xkisah daa

as salam

Dinner with Family

As salam ...

haaa ... kelmarin (Jumaat)
cikgu at hostel bagi balik rumah and masuk balik petang hari ini (Sabtu)
heheheh *takder kaitan pom

oke..
semalam my mom ajak kitorang dinner kat luar
aduyy tak pernah2 pom cenggini
hehehe tapi rezeki jangan ditolak kan .. so kitorang stuju jer larr
 kitorang pergi ke KBmall
hehehe firstly bli barang2 keprluan cik manje at hostel
after that .. selepas selesai kitorang discuss nak makan apa
adik nak makan KFC and cik manje nak makan Pizza
hahahhaha bergaduh kejap #budak umur17 thn gaduh ngan budak umur6 thn
cerdik tak .. hahahaa biasa larr tuu
last2 my mom buat keputusan untuk makan pizza
oke sampai dekat Pizza Hut's
Ya Allah ramai gila orang .. huhuhu nasib baik ada tempat kosong

kitorang order Pizza satu set untuk satu family
Cheesy Chicken
hehehe sedap sangat2 ...

*cheesy chicken*

huhuhu SEdapppppp :P
nak larr tu .. tak boley ...
sempat lagi snap pic kan ...
takn kisah larr ...

ni makanan sekali satu set yang kitorang makan !!
 ^_^

sedap larr jugak *sedap3
oke and minum air ni
apa namanya ntah ..
xingat hehehee

kenyang sangat2 makan
after selesai ... kitorang pergi kedai cermin mata
my mom nak buat spec
hehehe ... sambil bowrink2 mnunggu
snap pic situ sini *gila snap pic larr katekan


ni pic rantai cik manje .. cantik tak
nak ker .. amiklah kalau dapat
heheee
oke larr stakat ni jer ...
hehehe thanks sebab sudi baca entri mrapu cik manje
heheheh kalau sudi dtang lagi

as salam daa

1st Time at Hostel

As salam ..

act ni sambungan dari blog gadis kidal

nak kongsi crita cikit tentang keadaan cik manje at hostel
ermm mula2 sampai dalam kul5 gi tuu ..
lepas tuu cik manje siapkan diri ..
dalam pukul6 lbih tak silap larr ...
ada taklimat .. and after that simpan dewan makan & 
tempat solat secara bergotong royong

*hostel cik manje tak secantik ini*

after that semua pelajar siapkan diri untuk solat maghrib
secara berjemaah (besar pahalanya)
dah siap solat .. time to eat oke .. (jangan tanya apa makanan nya &
bagaimana rasanya , faham2 sendiri oke)
hehehehe

*sedapnya (gambar sampingan)*

selesai sesi makan .. heee
solat isyak lak ...
and dah selesai semuanya .. it's time for study
it's very easy at hostel
have friends who always happy
best ek duduk bersama kawan2 siang dan malam
sentiasa happy and makin rapat bersama
malam mula2 at hostel tidur pukul12
huhuhu lewatnya .. tapi biasa larr .. malam pertama susah nak tido
tambahan lak kawan2 banyak cerita
potpet situ potpet sini
hahaha meriah sangat dorm kitorang
dorm kitorang tingkat TIGA tau ...
haaah penat naik turun .. nak makan turun,nak mandi turun,nak solat turun
uhh3 ...

Lastly : Best lorh tinggal at Hostel ,, my 2nd Home

hehehe tak pelarr .. tuu je nak kongsi ..
as salam daa ...
doakan cik manje slamat at hostel yaa
LUB U

New Year Giveaway By Cik Eryn Dan NabilaMars

As salam
join GA lgi


#nak join klik banner

nak tag :

Tarikh Tamat : 1 Februari 2012
done daa

Wanna Find Sponsors For Contest


oke .. hari tuu ada buat satu segmen .. tapi cikit je join and terbatal .

btw ni bukan contest lagi ...
contest akan menyusul kemudian hari

#sedap nyer .. takde yang nak sponsors ker ..
hehehee mencarut

Firstly

Cik Manje nak cari sponsors dulu untuk dis contest ...
kalau ada sesiapa nak sponsors..
tolong inform dekat my page oke ...

as soon as possible ..

thanks ... tolong klik nuffnang & heartbeat skali ek ..

daa as salam

Back To School


hye readers

hehehe

hari ini cik manje telah ke sekolah untuk pendaftaran,,..
cepat rasanya masa berlalu ..
tahun ni cik manje dah masuk Form5
SPM Candidates 2012


hermm tadi cikgu ada bagi satu kertas untuk tulis maklumat diri ..
and dalam kertas tuu jugak cikgu suruh tulis Target SPM 2012
aduyy .. rase cam entah larr ... pening .. hehehe last2 tulis je larr ..


after tuu ada larr jugak cikgu suh tulis cita2 kiter ..
heheheee cita-cita nya Ya Allah tinggi sekali
tapi Target nya Ya Ampun rendah sekali
hehehhee tapi tak apa .. tak semestinya kita target stakat itu
bermakna hanya usaha untuk dapatkan tuu jer ...
tapi kena usaha untuk dapatkan lebih daripada apa yang diharapkan ..


hehehe so skolah akan bermula ...
hehehe so buang larr sume yang jiwang2 cintan cintun itu ..
huuhuhu ingat yaa semua ... just fokus to SPM

sory to Mr.Capital H
maybe dis year without me to share ur sadness and happiness
sory jugak kalau tak hiraukan awopp tahun ni ..


esopp cik manje akan pergi daftar untuk Hostel
hermm first time duduk hostel ..
tapi tak apa larr .. demi SPM punyer pasal ..
heheheh terpaksa jauhkan diri dari rumah,dari Handphone,dari my Blog tersyang
huhh so tahun ni maybe jarang larr cik manje update blog ..
sory sayam ... btw cik manje tak kan pernah lupakan my blog and followers


i will miss u Spongebob & Patrick
eh bukan ar ... miss u all frens ..

hehehe k larr .. daa dear as salam

Contest I've got da bez blog by Wawa

As salam ..

join lagi n lagi n lagi

hehehe

jom


#nak join klik banner

Tarikh tutup : 21 Januari 2012

oke done ...
daa

Contest I Lurve Berblog-ing by Zata

As salam ..
nak join lagi ..


#nak join klik banner

Tarikh Tamat : 12/01/2011

jom larr join ..
k daa

Contest Blog Superb Queen Terbaek

As salam...
happy new Year .. First contest cik manje join
untuk tahun 2012 bulan January

jom join ..


#nak join klik banner

Tarikh tutup : 2 January 2012

apa lagi join larr ..

nak tag : 

ok daa as salam
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner