Back To School


hye readers

hehehe

hari ini cik manje telah ke sekolah untuk pendaftaran,,..
cepat rasanya masa berlalu ..
tahun ni cik manje dah masuk Form5
SPM Candidates 2012


hermm tadi cikgu ada bagi satu kertas untuk tulis maklumat diri ..
and dalam kertas tuu jugak cikgu suruh tulis Target SPM 2012
aduyy .. rase cam entah larr ... pening .. hehehe last2 tulis je larr ..


after tuu ada larr jugak cikgu suh tulis cita2 kiter ..
heheheee cita-cita nya Ya Allah tinggi sekali
tapi Target nya Ya Ampun rendah sekali
hehehhee tapi tak apa .. tak semestinya kita target stakat itu
bermakna hanya usaha untuk dapatkan tuu jer ...
tapi kena usaha untuk dapatkan lebih daripada apa yang diharapkan ..


hehehe so skolah akan bermula ...
hehehe so buang larr sume yang jiwang2 cintan cintun itu ..
huuhuhu ingat yaa semua ... just fokus to SPM

sory to Mr.Capital H
maybe dis year without me to share ur sadness and happiness
sory jugak kalau tak hiraukan awopp tahun ni ..


esopp cik manje akan pergi daftar untuk Hostel
hermm first time duduk hostel ..
tapi tak apa larr .. demi SPM punyer pasal ..
heheheh terpaksa jauhkan diri dari rumah,dari Handphone,dari my Blog tersyang
huhh so tahun ni maybe jarang larr cik manje update blog ..
sory sayam ... btw cik manje tak kan pernah lupakan my blog and followers


i will miss u Spongebob & Patrick
eh bukan ar ... miss u all frens ..

hehehe k larr .. daa dear as salam

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner