Last entry for dis month ...

as salam ...

to all fren n my beloved followers ...
sory if cik manje cannot follow u all back ...
act tak sempat .. cik manje bz sesangat ... esop cik manje akan kembali ke asrama
so entry ni adalah entry last for dis month ...

insyaallah bila cik manje balik nanti ... cik manje akan update entry dari semasa ke semasa oke ..
n will follow u all back ..
now cik manje wanna to fokus to SPM .. cik manje harap sokongan dari u all ...
tolong doakan cik manje ek ... cik manje tahu .. dah banyak di dalam entry cik manje
cik manje mintak u all tolong doakan cik manje .....
tapi cik manje harap u all betul2 doakan cik manje ek ... thanks my dears ..


act tadi mse tengah online efbiey ... cik manje ada terbuka gambar2
my beloved adopted brother ,, picture time diorang sekolah.. 
zaman persekolahan ... tengok punya tengok sedih sangat2 .. 
sebab masa dulu takkan kembali lagi kan ... tapi it's okay .. yang penting diorang still wif me
cik manje tak tau knape cik manje sayang sangat diorang ... dah 1 Tahun lebih 
cik manje kenal diorang .. maybe they always wif me ktika susah dan senang
cik manje harap sangat masa dulu kembali lagi time kitorang
same2 berkumpul suka-suka gelak-gelak
rindu sangat time tuu .. tapi nak buat macam mana ... masa dulu tak mungkin
akan kembali lagi ...

*awaittt emosi n mlalut malam hari nim ... oke kpada yang baca dis entry .. sory entry panjang sikit n plus mlalut .. abaikan oke .. btw thanks for sudi baca ..*

just luahan hati si gadis manje oke ... 
oke to all of u yang tengah baca entry nim ... tolong jaga blog manje
slama cik manje tak der ni ek ... kalau bersawang tolong cucikan tau
hehehe thanks my dears .............
errrr apa lagi ek ...
oke dah tak de ... heehe daaa I LOVE YOU ALL
forever n ever ... 
alaa nanti cik manje balik cik manje bagi larr upah oke ...
as salam

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner