Rindu Blog ......

*rindu lappy

As salam sayang ..
gonna miss u BLOG Kidal & Manje
hehehhe ...

okey ... mula2 nak minta maaf kat sume followers cik manje
cik manje mungkin tak sempat lagi nak follow blik u all
insyaalah kalau ada masa .. cik manje follow balik oke ...

act cik manje duk hostel sekarang .. so kalau blog tak berhapdet sory larr
tapi selama cuti Tahun Baru Cina ni .. selama seminggu
insyaallah blog akan dihapdet dari hari ke hari k tentang hidup cik manje and tuto
btw cik manje teramat busy ngan study ... cz tahun ni akan menghadapi SPM

bila dah berada kat rumah ni .. memang benda ni larr yang selalu mengadap
tapi kurang la cikit pada sebelum ni .. mak marah
oke cerita sal balik hostel ni .
ada larr cikit cerita at hostel ...
u all pom tau .. kalau at hostel mesti kita akan jumpa macam2 perangai
cik manje selalu skit hati ngan seorang kawan cik manje ni
xboley g tau sape .. kawan2 len pom same ngan cik manje
nak kate cantik pom ntah larr .. tapi ok larr ... kate je kwan baik
tapi hakikat ... xanggap pom yang cik manje kawan baik dia semenjak dia couple
ngan sorang budak lelaki ni .. cik manje tak marah
just nak pesan kat sini .. jangan pinggirkan kawan semata-mata kerana sorang lelaki
oke fine .. tak kisah ..

satu lagi benda paling best kat asrama ..
time orientasi ...
woooooOOO...
memang best giler ... mcm2 aktiviti berlangsung selama 4 hari
and pelajar form6 atas yang jadi Facilitator
termasuk abg faris and abg syahmi
disebabkan orientasi ni jugak cik manje kembali rapat dengan abg syahmi
syg abg .... thanks kakak2 and abang2 yang sudi jaga kami selama 4hari
antara aktiviti yang diadakan

-pembentangan asrama 10thn akan datang-
-explores *xpandai eja-
-malam kebudayaan-
and banyak lagi ..

PENGHUNI ASRAMA ASPURA & ASPURI SPOTING HABIS

okey letih menaip ... malam nanti sambung lagi oke ..
hehehe daa ... sape2 yang walking at blog manje
nanti cik manje kunjung balik oke ..



ermmm sedap nyer ice cream ..
oke fine .. malam ni kuar bli ice cream ..
sape nak .. nak belanje ..
xder ??? oke xkisah daa

as salam

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner