Hostel Kembali !!

As salam ..
Oh no !! ..
msuk hostel balik .. adoii ... malas nyer ..
tapi bile dah masuk malas nak balik
bile dah balik malas nak masuk ...
hermmm ape larr cik manje ni ..
macam2 ragam ... pape pun bile dah masuk hostel nanti
maybe balik lain kali xkan ada efbiey,blog or pape larr
nak study .. SPM makin dekat .... 
arrgghhh ... help me .... takut ....... hehehe ;)

*macam ni ker nak jadi pelajar cemerlang
huhhh

No Facebook Anymore plesss

heheheh klakar lak pulak ...
haaaah ... 
nak study tapi malas .. macam mana tuu ...
haishhh ..

oke jom study .. hehehe

daa awopp my dears ...
ILYSM sayang ...
as salam

p/s : tolong jaga my blog okeh .. thankszz

Lame tak hapdet ...

As salam ..
nak hapdet tapi tak sempat ...
hermmm banyak nak citer ...
tapi cik manje dah citer lam 2nd blog cik manje ckit2 kan ..

so lonely

ermm ... act cik manje nak luah something yang dah lame trbuku lam hati cik manje
act cik manje miss sangat2 kat my adopted brother ... abg Capital A ..
miss abg sgt2 .. dah dekat sbulan abg tak contact adik
apa abg dah lupe adik ..
OH no !!

adik ingat janji abg ..
adik sentiasa pegang janji abg ...
tapi adik tak tau sama ada abg pgang lagi ke tak janji abg tuu ..
abg ..!!
I Need u

adik ada banyak perkara nak kongsi ngan abg ..
tapi mase tak mangizinkan ...
if u read dis entry .. pleasss contact me ..
ImissUaLot dear <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner