:: Mood ; Just Fine


As salam ... hermm mood ; Sedih kut .. xtau lar .. prasaan bercampur baur skarang ....

Rindu .. means miss who ?? tak tau ...
kerinduan kadang2 mngajar kiter untuk lbih mengharagai dia ,, kdang-2 krinduan sering dhpuskan dengan air mata,,airmata kadang memberi tahu kiter tentang betapa penting nye si dia kepada kiter...kerinduan ku makin kuat n hati ni makin terikat dengan mengatakan .. maybe si dia penting dalam hidup kiter ..tak tau larr .

I'm In Kompius Now

Awak ,, saya tau kiter dah takde pape..tapi saya taktau knape susah nak lupekan awak .. kenangan kiter terlalu banyak ...awak tau tak saya rindukan awak lepas awal tinggalkan saya berseorangan .. saya tak tau knape awak .. maybe awak dah terikat di hati saya terlalu lama n sukar untuk saya putuskannya kembali ..I think i can't live without u .. dn't leave me too far ... that my wish ... tapi tak pe .. salah saya jugak buat awak cam tuu kan ..tapi saya rasa kosong sangat2 awak .. hati saya dah kosong .. ntah siapa larr yang dapat gantikan awak di hati saya .. maybe susah kut nak cari pengganti .. Adakah ini yang dinamakan cinta sebenarnya ?? saya tak pandai sebenarnya bab2 cinta ni .. kadang2 saya susah nak serius tentang cinta ... tapi bila saya kenal ngan awak .. baru saya faham erti cinta yang sebenar .. awak larr yang bagitau melalui cara awak .. baru saya faham awak ..Awak terlalu beerti untuk saya .. baru saya tau setelah 2x kiter berpisah .. :( .. semangat saya turut hilang awak ,, saya perlukan semangat awak kembali .. tapi sayangnya saya sendiri yang hancurkan semangat tuu ..saya tau saya salah .. saya tak sedar tentang perasaan awak .. wlaupun saya pernah maki hamun awak tentang diri awak ..saya dah hancurkan semangat yang kiter bina dulu .. semangat awak .. saya tau tuu sumer salah saya .. kenangan kiter smua dah hancur berkecai .. sumer nyer disebabkan saya .. saya tau saya bukan yang terbaik untuk awak , bukan yang sempurna untuk awak ..saya terlalu memilih dan saya tak dapat trime awak dengan seadaanya ,, saya dah buat satu kesilapan yang besar awak .. selama ni saya tak sedar .. tapi awak tau tak .. airmata saya telah jatuh tapi bukan kerana awak .. but disebabkan kesalahan saya y telah saya buat .. saya dah lukakan perasaan hamba Allah ..saya bahgia kalau awak jumpe y perfect di mata awak kat sana .. yang dapat trime awak seadanya ..saya akan doakan kebahagiaan awak ..saya harap sayalah orang pertama yang mengetahui tentang teman awak y sebenarnya .. teman hdup awk sehingga akhir hayat ..saya akan bahagia wlaupun hati saya :( .. ermm saya tak kisah asalkan saya dapat bagi senyuman untuk awak buat kali terakhir n after that saya dah takkan ganggu hidup awak dah .. AWAK !! Terima Kasih .. Halalkan Semuanya Yaa !! ..

Ya Allah .. kuatkanlah hati hambamu ini ..
Sesungguhnya Engkaulah Tuhan Yang Maha Esa yang menentukan jodoh hamba-2 mu ini ..


For the last ,, awak .. Selamat malam .. :)

p/s : saya tak kisah anda nak baca ke tak ..saya just tulis apa yang saya nak tulis .. dis my blog .. n suker hati saya larr nak tulis apapun .. tolong jangan mengata tentang dis entry .. saya tak kisah anda nak komen or not .. my blog my rules .. kbai

1 littlestars:

  1. heyy , harap-2 awak buat komen moderation , test-2 ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner