Aku Dilema : Awak tolong baca

Hello . Olla :3 aku kembali lagi dalam blog aku nii . entah kenapa mood aku hari ni tak berapa elok . aku asyik marah-II je orang yang rapat dengan aku . Dia , dia dan dia . tak pasal-II merajuk hari nii . aku text dia  tapi aku marah dia . Kejam betul aku kan . hahaha maaf lha . entah kenapa hari ni aku rasa seperti taknak diganggu . aku nak berseorangan sehinggakan kelas tambahan hari ni pun aku tak pergi . Jahat :P 

Abaikan laa cerita aku kat atas tuu . entah kenapa aku rasa macam aku miss dekat someone . Aku hanya perlukan seorang je sekarang . My adopted brother . Please text me . I'm in problems . Serba je aku rasa nak selesaikan masalah ni . sebab pada masa yang sama aku akan melukakan hati manusia yang tak bersalah .



Blog aku jadi mangsa sekarang . Post ni hanya luahan hati aku . aku tak kisah apa orang nak kata . yang penting aku puas hati . "My Blog My Rules" .

Aku dalam dilema . tolong aku kawan-kawan . aku rasa entahlah . Next aku exam and minggu last aku exam . Last jugak berada kat sekolah . Last bersama kawan-II . sedih lorhh . and 28/11 merupakan tarikh berakhirnya aku dengan peperangan . and tarikh tuu juga yang akan menetukan pilihan aku . Apabila hari tuu tiba semua orang akan tau apa yang akan terjadi . Insyaallah :)

Aku cuba buka blog dia tapi sampai sekarang blog tak boleh buka . Aku tau dia milik orang lain dah . tapi aku nak baca isi kandungan dalam blog dia yang dia cakap kat aku tuu .

Kalau awak baca post ni . tolong hidupkan balik blog awak secepat mungkin supaya saya dapat tahu apa yang awak suruh saya baca tu . Tolong jangan buat saya dalam keadaan tertanya-II macam ni .

Banyak masalah sekarang dalam otak aku nii . But aku akan terus banyak bersabar dan aku akan cuba terus tersenyum supaya ia tak mengganggu kehidupan aku di luar sana nanti .

Oke dah lah . mak aku dah membebel nii .
Dialog mak aku : "Daripada mu duk petik bendo tuh , baik petik kain duk sebeloh mu tu" *kelantanese language

hahahaha mak aku suruh lipat kainlah . okey lha semoga bertemu lagi . daa thanks for reading :)

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner