Dunia Blog Dunia Aku

Assalamualaikum . maaf laa dah lama menyepi dari dunia blog nii . sebenarnya aku banyak masalah and kerja , lagipun sekarang aku tengah hadapi exam SPM . mungkin blog nii jarang diupdate . to know more about my new life . jemput ke my second blog yaa :3

Sebenarnya dalam blog nii banyak tersimpan kenangan aku dengan dia , kehidupan aku yang lepas and so on . Blog ni banyak mengingatkan aku pada kenangan aku yang aku rasa aku dah tak sanggup nak hadapinya . So aku nak sangat lupuskan blog ni . tapi sayang nya blog nii adalah blog kesayangan aku and maybe hanya dalam blog nii je yang akan membuat aku gembira or sedih melihat post-II lama aku . banyak kebahagiaan and banyak kesedihan .


btw , sebelum aku lupa . blog aku nii dah bertukar wajah and masih lagi dalam proses pembaik pulih . kalau dah selesai semuanya insyaallah aku akan terus update tapi mulai sekarang aku akan lebih kan perhatian pada my second blog .

Ohh lupa pulak . tolong abaikan post-II aku yang lepas erkk . itu adalah sejarah buat aku sekarang . Aku sekarang dengan kehidupan baru aku . "Aku adalah Aku" . tolong doakan aku berjaya erkk hadapi SPM . doakan pelajar STPM juga oke . Jemputlah ke blog aku yang second bersawang gadis kidal . oke daa

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner