Kelas Malam :)

Assalamulaikum . Hello ! HAHAHA :3 aikk baru je start dah ketawa . aku dah tak berapa betul dah :) Anyway hari ni aku rasa happy pun ada sedih pun ada . sebab satu maslah aku semakin perlahan dan perlahan ia selesai . yess memang stress gila aku dengan masalah yang melanda . and i know it all my false . tapi tak patut laa buat aku macam tu . aku pun manusia . okey guys .

Btw aku taknak lha cerita pasal masalah aku tuu . tak penting . esok aku akan facing dengan exam ketiga yang terakhir . Chemistry and yess memng susah laa subjek Elektif nii . tapi kalau dah takde pape dalam kepala otak nii memang Blurr ==" terus la dalam exam nanti . Insyaallah everything is ok .

Malam kelmarin mula dengan tambahan malam subjek Prinsip Akaun . Kawan aku yang mesej :
Kawan aku : "Mu tau dop ada kelas Akaun male nih ?! :
Aku : "Dop tau sebab takdop ore oyak"
Kawan aku : "Male nii kelas akaun pukul8.30 malam deh"
Aku : "Hoo-II , buat mano ?!"
Kawan aku : "Dewan Asrama"
Aku : "Sep asrama balik dop minggu nii"
Kawan aku : "Dop balik minggu nii"

Oke fine . Terkejut jugak and tak sure pergi ke tak sebab ada budak-II asrama .

Time tuu aku rasa nak marah sangat kat semua orang sebab takde sorang pun yang bagitahu aku tentang kelas tuu . tapi nasib baik kawan aku yang paling aku sayang nii (LELAKI) boyfriend BFF aku nii inform aku . dia laa yang selalu bagi tahu aku for any class yang ada . memang kawan aku yang terbaik laa . 3tahun aku kenal dia and best sangat kawan dengan dia . His name AIMAN . thanks man :D

Aku pergi kelas Akaun tuu =.=
Malam pertama kelas tambahan tuu sempat laa aku posing maut gambar aku sambil-II menunggu ketibaan kawan aku datang amik . HAHAHA udah lambat datang berpozink dulu sih . Jadi mak indon pulak aku nii .

hahaah amik tempek muka aku kat si tuu .

Abaikan lah muka aku yang tak seberapa tuu . 
Sampai je kat asrama . I see ramai kat dewan sebab time makan diorang *aku miss suasana asrama . Honetsly ! Aku buat taktau and then terus je masuk dewan . Terkejut aku tibe-II nampak abang angkat aku kat dalam dewan tuu . Tapi aku buat taktau sebab pedih nya hati aku melihat dia sebab dia dah tak hiraukan aku sangat pun . Tapi takpe aku tetap faham dengan keadaan dia sekarang . Dapat tengok dia sudah cukup membuat rasa rinduu aku kat dia terubat . *Menggatal . HAHAHA :3

Then malam kedua kelas Akaun . Aku pozink maut lagi sambil menunggu ketibaan kawan aku yang macam biasa laa dia tuu . HAHAHA :3 siapa tahu diam-II oke . nanti tak pasal-II aku kena marah kat dia .

HAHA :3 bajet muka cute weii . Kelakar kan !!

Lama juga tunggu kawan aku . Last-II sampai dia . kami ke asrama . sampai asrama . Huhh sengal melihat muka dia yang Tutttt itu . Tak ingin aku melihat dia lagi . Ingat Tutttt sangat ke . HAHAHA oke lupakan . Menyemak je cerita pasal dia dalam blog aku .

Lepas balik daripada kelas semalam aku jumpa dia . Wahh happy sangat . Capital S . I miss U a LOT . Tak puas hati aku jumpa dia kejap . tengok muka dia . HAHAHA Botak . Tapi tak botak pun . panggilan membuatkan dia marah je tuu . Oke lepas jumpa dia terus je balik sebab dia suka membebel kalau aku melencong ke tempat lain . oke tak kisah lah sebab dia pun suka melencong kan . hahaha BTW pasal dia lepas SPM aku cerita laa . HAHAHA :3

Anda telah menyinari hidupku . terima kasih Datuk mu weii `~.~`

Okelah dah takde pape nak cerita . Doakan aku untuk exam esok erk . Love Chemistry . dedaa (:

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner