5Sains1 & 5Sains2 2012 SMKRP :)

Assalamualaikum . HELLO !! sambung Post aku yang pagi tadi Klik 5sains1 . Ermm pagi tadi aku cerita tentang kelas aku kan . BTW tak banyak pom sal pelajar dalam kelas aku . Kebanyakan nya tentang cikgu-II kami . tapi dalam post nii aku cerita lagi tentang pelajar dalam kelas aku sedikit sebanyak , sal geng aku , & termasuk jugak sal pelajar-II 5sains2 . Oke :)

Now aku cerita tentang kawan-II aku dalam kelas and gelagat diorang jugak dalam kelas aku .


Nii gambar kitorang lepas habis nye peperiksaan SPM . Tengok gelagat kami . Snap je .
Aku cerita tentang beberapa orang yang gelagat nye sangat menarik bagi aku dalam kelas :3

Fira : orang paling kelakar . Kiut gtuu lorhh . HAHAHA anda sentiasa comel Fira , mek latah dalam kelas . HAHAHA suka membuat suara kartun and kami suka mengusiknya . 
Miyu or Mirul : Tengok lam picture tuu . sibuk je mintak sign from Aiman . Best student of English . Suke speaking dengan kami walaupun kadang-II kami pun pening kepala *tak faham dengan apa yang dia cakapkan tuu . HE3 (: . Then , 
Abe Long or Hanif : Amat jiwang orangnya . Suka berfalsafah dalam kelas . kadang-II dia suka memberi kami nasihat dengan cara menyindir . HE3 . Tapi dialah yang paling memahami kami .
Aiman or Emey : Kawan yang paling spoting . Kalau dalam kelas tuu gelagat dia larr yang paling kelakar . Suka meniru gaya cikgu-II and rakan-II . memang berbakat lar Man . 


Next ..
Tiqah : Pelajar paling happy laa dalam kelas . Always Gelak dalam kelas tiap kali dia jadi perhatian rakan-II HAHAHA kesian kat tiqah letih ketawa .
Edy : Pelajar paling Kiut lha dalam kelas . HAHAHA nampak je pendiam kalau tak kenal dia dengan lebih mendalam .tapi bila dia mula bercakap mulalah dia menyindir mangsanya dalam kelas . :D


Ni geng aku . HAHAHA Eyla , Leyha , TerDs , Tyra , and Kirin . Kami BUDDYs takkan terpisah :)


Kami sering menjadi perhatian cikgu-II dalam kelas sebab suka berbual , Buli rakan-II and suka tido jugak kadang-II apabila keletihan . HEHEHE nama kami akan menjadi sasaran utama dalam kelas apabila cikgu-II menyuruh kami menjawab soalan-II yang diberi . Heee akhirnya kami berjaya menjawab nya kadang-II laa . Kadang-II kena tengking jugak sebab cakap banyak tapi kerja tak siap .Biasa larr . budak-II sekolah kan .

 

Now Aku mempersembahkan Hasil kerja Maznah . Dia sangat berbakat dalam melukis walaupun tak ambil SENI LUKISAN . dia suka melukis and kalau dalam kelas dialah pereka hiasan bersama Mimi mencantikkan kelas kami . Appreciate sangat-II walaupun kelas kami tak menang sebagai kelas tercantik tapi telah memenangi hati kami . =="


Sebelum aku lupa larr . aku selitkan sikit sal Cikgu BIOLOGY kami nii . Cikgu Yusmiwati or we call her Mami . Dialah guru yang sentiasa memberi kami nasihat and yang paling memahami kami . Sayang Mami :D

Then aku persembahkan rakan-II aku from 5Sains2 . Macam konsert pulak .oke abaikan jelah .


Nii laa pelajar paling spoting and Cool from 5Sains2 . Kami tak bermusuh walaupun berlainan kelas . Kami hanya berlumba secara sihat untuk sama-II berjaya . Miss korang jugak . *Maaf curi gambar tanpa kebenaran :3


Nii kami panggil Sep-II Zoo . U know why . sebab diorang suke BOO orang tak kira laa kawan-II ke cikgu-II ker . BOO je diorang pandai . and kalau duduk bersama-II diorang akan sentiasa Happy and kadang-II serabut jugak HEHEHE *jangan marah . Tapi diorang tetap kawan-II paling spoting laa . tak pernah berdendam and setiakawan .


Nii pulak lelaki-II paling COOL macho SMKRP . Hermm Kalau diorang bergabung memang betul-II meletup ah BOO diorang . HAHAHA Kami kaum HAWA hanya mampu gelak jer . =.=

Oke tamat dah and dah habis apa yang aku cerita nii . ada masa aku update lagi larr serba sedikit oke . kepada yang sudi baca sampai habis thanks laa . entri aku panjang Wooo's . BTW aku cerita tentang kawan-II aku beberapa orang jer . banyak sangat . Tapi gelagat yang paling kelakar dalam kelas diorang larr . Bak kata Sep-II Zoo MENONJOL . HEHE .

FYI . All of apa yang aku masukkan dalam entri aku nii semua pelajar Sains Tulen yang amik 10Subjek . Takde kurang takde lebih . Secukup rasa . HE3 Letih dah aku menaip hari nii . Harap akan berjumpa lagi pada entri yang setrusnya . Semoga ukhwah yang terjalin akan berkekalan :) I Miss All Of Our Memoir's at SMKRP .

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner