Become a Dreamer 2013


Assalamualaikum . Haii readers . Hujan kat RP ( Rantau Panjang ) tak henti-II nii . Sejuk Grrr =,= HAHAHA rasa macam nak banjir . Mintak-II banjir tak besar sangat laa tahun nii . Kasihan sama aku punya rumah tenggelam dalam-II nanti (': *kes terpengaruh ngan citer indon nii , banyak bangat nontonnya :P

Sekarang aku nak bagitahu dream aku . Amboii-II banyak sangat dream aku . HAHAHA sekali sekala jadi dreamer kan :D Dream aku now for tahun 2013 banyak nii . larat ke nak baca . Kalau sudi baca laa Heee

Dream : angan-II aku ialah aku nak Result SPM 2012 aku terbaikk sebab aku nak banggakan parents aku . Aku nak sambung belajar jauh-II supaya parents aku and all family bangga ngan aku . Hope it will be reality . Korang tolong doakan aku erkk ==,

Dream : Aku nak Nikon or Canon . mane-II pun boleh sebab aku suka jadi photographer , aku suka snap gambar . Tak kira laa gambar aku ke or gambar orang lain . Yang penting aku suka be a Photographer . Heee *maa . beli Nikon or Canon kat kak long satu . nak sangat maa , harap 2013 nanti maa belikan

Dream : Aku nak apa lagi erkk , nak jadi Famous , *amboii melampau tuu , abaikan oke . aku nak jadi seorang Akauntan . Cita-II aku dari Form4 sampai sekarang walaupun aku pernah berangan nak jadi Doktor , Polis HAHAHA kelakar tak *cita-II masa kanak-II (: Tapi aku nak jugak kalau dapat nak amik kos Pharmasist *err betul tak aku eja , lantaklah . Kalau dapat tuu r kos yang aku nak amik .Tapi kalau tak dapat Insyaallah amik kos Akaun je . Hehehe Doakan aku erkk -,-

Dream : Aku hope sangat NH jadi milik aku *wah-III melampau dah nii . Heee aku ingat ayat dia dulu "Cinta Pandang Pertama memang camtuu" , ayat dia weii . HAHAHA tapi aku sayang dia walaupun kami hanya berkawan . Kadang-II berkawan lebih baik dari bercinta sebab kalau bercinta bila gaduh-II akan putus lepas tuu benci kan , tapi kalau berkawan bergaduh merajuk ke apa mestii takkan putus . and lepas tuu akan kembali baik , kompem tak benci-II Heee Kan3 :P Sebab tuu aku hanya mampu berdoa . Kalau dia jodoh aku Insyaallah aku dan dia akan bersatu tapi kalau bukan aku redha tetapi aku tetap sayang di and harap takkan berpisah dari dia :D Doakan kami oke . 

Angan-II aku je tuu . Hope be reality :3

Done here . See you next time . Semoga ukhwah yang terjalin sentiasa berkekalan :3

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner