Cupcake Pengubat Rindu -,-

Assalamualaikum readers . Heii-III bile cuti lame-II aku bosan sangat-II , Asyik terperap je kat umah layan blog , FB & Twitter . Bosan tahap gaban dah :3 Dalam kebosanan yang aku alami nii + rindu kat abang Syahmi aku nii . *jangan marah adik mention nama abg :D Kek laa pengubat rindu aku kat dia =,=

Korang tau kenapa , sebab dulu aku suka buat Kek Coklat kat abang Syahmi aku bcoz He Love Chocolate Cake , tiap kali aku buat Kek Coklat dia akan datang umah makan kek aku buat . Siap tambah lagii (: And pernah banyak kali jugak time skolah dulu , At Hostel , aku suka buat kek coklat 2Biji bagi kat abang aku and kawan-II dia and kawan-II aku jugak *bukan Cupcake oke . HAHAHA diorang puji sedap sampai kata tak cukup Heee *Bangga kejap aku , kembang lubang hidung HEHEHE


So harii nii aku buat Cupcake , coklat jugak kan . Masa tengah buat benda alah nii xD , tibe-II teringat kat dia , Ish teringat kat dia pulak :'D entah dia ingat tak kat aku :( . BTW hope dia ada perasaan yang sama ngan aku HEHEHE *harapan aku


Amacam sedap tak agak-II kek yang aku buat nii . Kompem laa sodapp *angkat bakul sendiri KIH3 , maa aku suruh aku buat and jual . tapi takut tal laku . HEHE apa pendapat korang . cerr komen erkk ==" Heee


Apa pendapat korang , yang sebelah kiri tuu Cupcake aku yang besar , yang sebelah kanan Cupcake aku yang kecik . Aku buat dua saiz HEHEHE

P/s : And then aku rindu NH hehe You know why ?! setiap entry aku pasti terselit nama dia kan . Suka hati aku laa LOL :P HEHE hujan-II sedapp makan cupcake hee sambil manja-II ngan NH *Gedik jee (: Jangan salah faham tentang aku and NH , aku ngan dia just kawan tapi rapat . Tak lebih tak kurang daripada tuu . Harap korang faham sebab dah ada yang salah faham , kami tak pernah Couple :'D
Single akan tetap Single , Kalau aku dah Couple aku bagitahu laa . Jangan buat andaian sendiri oke . Don't Like That :3
oke stakat nii je . Semoga ukhwah yang terjalin sentiasa berkekalan (: Big Smile oke .

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner