Erm , Hmm :D


Assalamualaikum and Good Morning peeps ! BTW hujan tak henti-II nih . air sungai pun makin naik . HAHA nak banjir dah weii . Hope sangat banjir tak besar . Aku bosan laa tiap-II hari mengadap benda alah nii , sampai kan lappy aku dah buat hal . macam nak rosak je . Tak kisah laa

Sekarang kan musim tengkujuh of course laa hujan je kan . So apa aktiviti aku hari nii aku sendiri pun tak tau , yang pasti makan *haa tu penting , layan internet *bosan lorhh , paling best tengok TV laa sebab hari nii cerita faveret aku ada . layan je laa kan .

P/s : To NH hehehe rindu kamoo lorh , past is past kan . pernah dia bagitahu aku yang lepas tak payah ingat , memang kami merindui saat tuu tapi masa mengubah segala-galanya . Dia laa yang banyak bagi semangat and nasihat kat aku , dia juga yang suruh aku berubah and now i'm change atas dorongan dia . dia suruh aku look forward tinggalkan segala sejarah yang hanya akan memusnahkan aku pada masa depan kalau aku ingat lagi hanya buatkan aku sedih je tapi sejarah pun kadang-II boleh jadi pengajaran buat kita . NH thanks walaupun dia pun sudah berubah not like before tapi takpe laa yang penting aku sayang dia HEHEHE *menggedik di pagi hari :P

Sape tak mandi lagi , HAHAHA kita geng . #GengTakMandi sejuk laa so tak payah mandi erkk hehehe ok laa as salam :3 Big Smile :D sebab senyum tuu satu sedekah so bersedekah laa senyuman di pagi hari (: daa

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner