KB Mall Again | Friends |

Assalamulaikum silent readers . Hari nii nak citer something about derak-II with my friends , Hangout with them together-gether HEeee :3 So Happy and the best moment with kawan-II 5sains1 *wlaupun not all . BTW sedap lorhh enjoy dengan diorang sampai sakit kaki denn berjalan round-II KBm . KIH3


This all of us yang join kitorang punya Hangout at KBmall . I know korang tau tempat nii . This tempat main Bowling larr . Aku tak main pun , yang main just Miyu , Aime and Saufi (: . tapi diorang paksa jugak yang lain-II baling jugak bowling tuuu . tak kisah larr masuk longkang pun asalkan Cuba and Try Heee sikit sorang . Aku apa lagi try laa . terus masuk longkang . Kelakar siot . HAHAHA *gelak semua orang . The best memoir's walaupun sampai je KB terus terkam pergi main bowling sebab time tuu orang tak ramai lagi .

Yang paling terer main Bowling Saufi and Aime . Memang terer arr . Tak lawe kitoo . Hehehe (: . Next tuu sebelum nak bertolak pergi KB tuu . macam-II masalah nak naik Bas . menunggu kehadiran Midah ke Stesen bas . HAHAHA tak nampak batang hidung last-II tau dia tunggu dekat tempat lain . Gelak habis kitorang . Tapi buat muka Blurr ==" je .

Suasana dalam Bas apabila Miyu bertembung dengan Fira . terus bergegar bas kitorang naik . Punya laa kuat diorang bercakap gelak ketawa . Heee Sampai yang lain-II pun turut gelak tengok gelagat diorang :3


Aku sorang je yang takde sebab aku larr Photographer :3 *memang angan-II aku muka ceria semua sebab dah lepas Stress main Bowling . HAHAHA Hampir sebulan kami menghadapi peperangan SPM . So now we enjoy laaa . Tapi sedih sebab ramai takleh join . Hope lain kali ramai yang boleh Join . Hope that :')

Cukup laa setakat nii je . Banyak sangat nak citer tapi nii je part yang penting bagi aku .

Aku lapa laa . Kena tinggal oleh maa and ayah aku . Diorang keluar pergi Dating Kerja . Rezeki kami Alhamdulillah . Tapi yang sedih diorang tinggal adik-II bagi aku jaga , Haaah bosan gilee sihh . Tapi takpe lah . nak buat camane kann , BTW aku nak Ranggos dulu . HAHAHA makanan sudah tersedia . Tinggal NGAP jee . OKBHAI . Semoga ukhwah yang terjalin sentiasa berkekalan :) Peace Yoww . See you .

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner