Segmen Aku Gila Blog

Assalamualaikum . Hello readers .

Aku join segmen lagi . tapi segmen nii bukan dapat hadiah pun . Just untuk tingkatkan followers je . Aku tau ramaikan yang tengah gilakan blog sekarang .So apa lagi jom join reramai segmen nii . Mana laa tau nanti followers korang akan meningkat . Sambil-II tu boleh kenal-II dengan para bloggers yang lain or newbie . Oke . Sama-II lah berblogwalking nanti erkk ==" :)


Erm kalau nak join tekan pic kat atas tuu erkk . pic tuu akan bawa anda direct ke penganjur segmen nii . so boleh laa join ok (;

Done daa :3 Semoga ukhwah yang terjalin sentiasa berkekalan :D

1 littlestars:

  1. hai tuan blog^^,fara ada buat segmen tau,jemput join ada hadiah untuk peserta bertuah-> http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner