Tarikh Bermakna 12.12.12 (:

Assalamualaikum . Yess seperti yang dijanjikan dalm entry sebelum nii aku nak ceritakan tentang apa yang terjadi pada aku harii nii sebab tarikh nii cantik kan . semua orang cakap cam tuu .


Ada yang bagitahu tarikh nii nak jadikan tarikh yang bermakna dalam hidup macam baru couple , kahwin , bertunang kan . Tarikh nii juga ada yang gembira , sedih , bosan and bermakna , But for me tarikh nii sangat bermakna buat aku sebab harii nii aku sangat bahagia . Korang tau kenapa ?! Kejap lagi laa aku bagitahu oke :)


Jealous jer tengok orang couple , bahagia dengan BF/GF diorang . Manja-II rase nak manja jugak tapi ngan sapa erkk ==" . #AkuSingle oke HAHAHA abaikan je meroyan aku tuu . Aku happy je harii nii . All of kerana dia dah kembali dalam hidup aku and buatkan aku kembali senyum , bersemangat and kembali ceria . HUHUHU thanks sangat-II for him . Korang tau tak someone yang telah gembirakan aku hari nii kembali dalam hidup aku balik tuu sapa dia . Oke meh telinga , mata , hidung , tangan dan kaki . Mehh sini dekat sikit aku nak ceritaa nii . HEHEHE

Tadi secara tak sengaja masa OTW ke pasar malam , tiba-II aku rindu gila kat dia Act sejak semalam lagii ;) . Aku pun text dia cakap kat dia suruh dia tengok bintang sebab bintang banyak sangat malam nii . Aku suruh dia tengok bintang yang paling terang sebab comel , dia cakap semua comel . Aku teruskan topik sal bintang je masa text dengan dia , tiba-II dia tanya aku ;
Him : Kenapa nii ?
Aku : takde pape *walaupun sebenarnya aku rinduu dia .
Him : Rindu erkk ?? *dia gelak , eh cam tau-II je .
Aku : Ermm Maybe .
Him : *** sebenarnya dah lama rindu *** .

Dia sebenarnya dah lama rindu aku . tapi dia pendam je selama nii sebab banyak halangan , dengan aku and dia tengah exam . So aku bagitahu dia yang sekarang dah takde halangan sebab dah keluar dari alam persekolahan :)

Aku bagitahu kat dia yang aku akan tengok gambar dia tiap kali aku rinduu dia *pengakuan berani matii HEHEHE . Dia bagitahu aku yang dia sangat rinduu kalau aku dan dia jadi cam dulu . Aku mintak satu benda je ngan dia tadi yang aku tak kisah dia ngan aku jadi apa , kawan ke apa ke yang penting aku and dia takkan Lost Contact . Tuu Semua dah cukup buat aku happy and bahagia . Entry nii khas buat dia . Kalau dia baca jangan marah errkk ==" Hehehe

Thanks NH ♥ Sebab dah hadir balik dalam hidup Tyra dan menerangi hidup Tyra yang makin Malap Alone nii . Herm aku bahagia sangat dengan kehadiran dia balik dalam hidup aku walaupun tak macam dulu . Tapi aku bersyukur sangat . Thanks once again . Done here . Today was my Wordless Wednesday and This date so means for me . I will remember it forever :3 #ohhMyEnglish :D Semoga ukhwah yang terjalin sentiasa berkekalan :)

2 littlestars:

  1. seriously nak nanges bace entry nie.. teringat kenangan farah..emm, bestnyeee.. hope awk bhgia dgn dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Herm thanks sudi baca . kongsi kebahagiaan ngan kawan-II . Aminn :) hope kami takkan terpisah lagi :3

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner