The BeeSings :3


Assalamualaikum and hello peeps , entry nii khas untuk group The BeeSings . Haaa mesti ada yang dah tau and tak tau , kalau korang yang suka berinternet and suka tengok TV . mesti kenal adik-II remaja kita nii sebab dah keluar kat banyak rancangan macam NLKO , MHI , WHI , AKW and other laa . Dah besar dah semuanya , dulu masa tengok diorang kat televisyen semuanya masih cilik-II lagi . Comel je diorang tapi sekarang semua dah hensem-II and cantik :3

Ahli group nii semua peserta rancangan realiti di stesen televisyen . Semua nya adalah penyanyi and ahli kumpulan dia first ada 4orang and then 5orang lepas tuu kembali dengan 4orang sebab ada masalah yang tak dapat dielakkan . BTW tak kisah laa berapa orang asalkan berjaya . Ahli diorang sekarang ada 4orang iaitu Fimie Don , Didi Astillah , Azzam Sham and Haqiem Rusli . Meh sini dekat sikit nak kenalkan diorang sorang-II kat korang serba sedikit . HEHEHE sementara tengah rajin nii .

Fimie Don
Nama penuh : Shafimie Bin Saedon
Tarikh lahir : 13/12/1998 *Eh befday sama ngan abang angkat aku laa :D
Umur : 14 Tahun (2012) and next year akan facing ngan PMR (gudLuck dik)

Azzam Sham
Nama penuh : Muhammad Azzammuddin Bin Lop Hisham
Tarikh lahir : 29/6/1997
Umur : 15 Tahun (2012) dah habis PMR , dapat berapa A's ?! (:
#Peserta Idola Kecil 2

Haqiem Rosli
Nama penuh : Ridzuan Haqiem Bin Rosli
Tarikh Lahir : 16/6/1998
Umur : 14 Tahun (2012) akan facing ngan PMR next year :3
#Peserta Idola Kecil 1

Didi Astillah
Nama penuh : Dayang Nazillah Binti Awang Astillah
Tarikh lahir : 26/8/1996
Umur : 16 Tahun (2012) akan facing SPM next year (doTheBest dik)
#Yang paling tua dalam group nii dan anggap sebagai kakak diorang walaupun Didi nii kecil comel je orangnya
#Peserta Idola Kecil 1


Done semua biodata diorang , sikit-II cukup laa . kalau nak tau lebih lanjut sal diorang just teruskan melihat perkembangan mereka dalam dunia seni nii oke . To #TheBeeSings haha nama pun comel sebab diorang cakap ibarat bising pun ada and lebah yang berkerjasama yang nyanyi ramai-II . semua nye boleh je dimaksudkan dengan group nii asalkan yang munasabah oke .

Act aku sendiri pun tak tau kenapa tertarik sangat ngan group nii , maybe kena ngan jiwa remaja sekarang kut . Lagipun aku muda lagi oke , peringkat remaja lagi . Haaa baru 17tahun . HEHEHE muda laa tuu kan . For #TheBeeSings welcome ke dunia seni as a group artist and semoga berjaya dalam bidang nyanyian . One more thing jangan berpecah oke . Kekalkan ngan group nii sampai ke tua . Heee Eh lupa , lagu pentas dunia best lorh , HAHAHA . Oke laa . ada masa lagi aku cerita lagi tentang tentang diorang .

Semoga ukhwah yang terjalin sentiasa berkekalan :3 Peace yoww .. As salam

1 littlestars:

  1. jemput join GA sy :) http://princess1405.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-princess1405.html


    Jangan lupa join mereka juga : TOPUP RM100
    & KENALI KAWAN BAIK

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner