Tuttt ~ Banjir Melanda ..

Assalamualaikum . hye guys . erm RP mula hujan balik hari nii lepas banjir melanda . hehehe sebab kat sini kan dah banjir sebelum nii spertii yang disiarkan dalam berita at televisyen yang banyak negeri dilanda banjir . termasuk laa Rantau Panjang, Kelantan yang merupakan tempat tinggal aku nii . tapi harii nii air dah surut dah . Tapi tak tahu laa kalau ia melanda lagi . Hanya mampu berdoa .

Boleh dikira 3hari banjir kat sini and rumah aku pun terkena jugak . air kat atas rumah aku banyak laa jugak , paras lutut aku sebab aku pendek *tinggi cikit je Heeee . Ermm selama 3hari tuu aku sempat kuar main air ngan kawan-II aku and my adopted brother jugak . HEHEHE


Nii hari first banjir . Kuar main banjir ngan kawan aku . Asma & Terd . Enjoy gila kuar ngan diorang . Sampai sakit kaki aku berjalan round satu RP . HAHAHA I will miss them . Sayang Kamoo :'D


Nii second day banjir . Kuar ngan abang angkat aku pulak . Abang Keayoo HAHAHA pergi main banjir dekat rumah dia . Wooo dalam gila air . tenggelam aku , tapi aku naik FAHU means Perahu . HEHEHE . Main banjir ngan anak sedara dia , best sangat-II kenal ngan family dia , Spoting habiss . Aku paling suka anak sdara dia yang baby tuu comel sangat name Tiara Ehh nak sama ngan nama aku , tapi aku Tira . NGeee :3

Hope Hari-II bahagia macam nii akan tiba lagi dengan orang yang aku sayang , But tak dapat nak kuar main banjir ngan NH . So Sad , nak buat cam mana . rumah dia jauh HEHEHE

Esok dah 2013 . Tinggal beberapa jam je lagi 2012 . Nanti aku update tentang 2012 and 2013 . Insyaallah malam nii . Semoga ukhwah yang terjalin sentiasa berkekalan :) dedaa (:

2 littlestars:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner