Year End Giveaway By Cik Bunny

Assalamualaikum . Santapan petang aku hari nii just nak join giveaway . lama dah tak join . so sekarang start nak join balik . dulu pernah join banyak giveaway , tapi masa tarikh pengumuman pemenang tuu aku duk kat hostel so terlepas laa hadiahnya . pernah dapat keychain je satu . Alhamdulillah laa . dapat jugak kan .

Now aku join GA by cik bunny nii . aku dah ikut semua syarat-II . tak kisah laa menang ke tak . kalau rezeki aku maybe menang laa kut . aminn (:


Kalau nak join . korang tekan pic kat ats tuu erkk . akan direct trus ke link GA cik bunny nii . ikut semua syarat-II dia and buat entry trus join oke .

Banyak jugak hadiah menarik . rugi tau sapa yang tak join . Jom join ramai-II erkk :3 . Tarikh tutup adalah 3 Januari 2013 oke . So apa lagi . jom join . Dedaa :D semoga ukhwah yang terjalin sentiasa berkekalan (:

1 littlestars:

  1. dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner