A part of my Life


"Life is too short , to waste time hating anyone"

Assalamualaikum , rasa macam lama jer tak update vlog nii . HEHE
Btw aku busy sikit , Kerja sampai petang .
Balik keje letihh doe . *balik kerja jalan kaki oke
Hari ni aku cuti , tapi tak sempat nak update vlog nii *tido jer

Taknak citer banyak-II pun sebab dah ngantukk ,
Esokk aku kerja , HEHE *kerja tak letih sangat pun
Just nak bagitahu kat vlog aku nii , Aku makin sengsara bahagia sekarang :)
You know why ?? ^^ sebab orang yang aku bencii sayang sentiasa di sisi aku .

To Him ;
Thanks to my Love "Saff's" because be a part of my life ^^
anda telah sempurnakan hidup saya dan membuat saya bahagia .
Hope you will be last in my life .

To my Adopted Bro's ;
#Thanks abg Keayoo sebab dah buat adik happy slama nii .
Jaga adik , buat adik tersenyum ketika sedih .
Walaupun adik baru knal abg tapi rasa macam dah lama kenal :'>
#Thanks jugak to abg Syahmi sebab hadir kembali dalam hidup adik
Adik rasa happy sangat kita kekal as siblings sampai sekarang :'D
3Tahun adik kenal abg rasa berbaloi , abg pegang pada janji .

I love you all guys , Kita buddys takkan terpisah kan . Hope aku takkan kehilangan diorang lagi for second time . Diorang telah melengkapkan hidup aku . Eh aku ngantukk weyy , Jiwang pulak malam-II nii . Kelakar siot *Gosok mata sebab ngantukk . HAHA Tido dulu *tak sabar tunggu first gaji kerja .

Selamat malam bloggerians *melalut sudaa , papaii *lambai tangan ngan muka senget hehe dedaa =="


"aku jumpa picture nii , cute sangat , geram sesangat"
#nak anak kiut macam nii boleh , yerkk aku gedixx HAHA

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner