Happy New Year


Assalamualaikum , Soryy tak tunaikan janji untuk post entry tentang Tahun Baru . Sepatutnya semalam . tapi syok sangat tengok konsert ambang 2013 . Ngeee ~.~ Hari nii merupakan permulaan baru dengan azam baru untuk menjalani kehidupan dengan lebih baik daripada sebelum ini . As we know , bangun je tido pagi tadi tengok Phone , HAHAHA rasa macam tak percaya hari nii dah 01/01/2013 . Woow dah tahun baru right ?! 

Aku ada azam aku tersendiri and aku dah post dah sebelum nii . cari sendiri laa . Brusaha laa kalau nak tahu . Tapi azam aku yang last tuu aku letak tepi . Privacy and i have my own reason *Amik selimut tutup badan . Aku bersyukur sebab aku masih lagi bernafas pada tahun 2013 nii . Lupakan segala sejarah tinggalkan ia pada tahun 2012 , mulakan mencipta kebahagiaan baru pada tahun 2013 . Past is past kan . Yess ayat tuu paling aku suka ulang . Tutup buku lama , buka buku baru right ?! Aku harap semua nya berubah . *mula menguap dah petang-II

Cukup laa aku bahagia dengan adanya Family aku , Kawan-II aku & and the only one abang angkat aku *his pic ada kat sidebar aku . Ermm aku berharap aku takkan kehilangan diorang after this . LoveThemSoMuch .

Semalam aku happy sebab celebrate New year with my adopted brother . Dia main guitar sambil nyanyi kat aku . Hahaha hujan-II pulak tuu . Menjadikan suasana lebih romantik . KIH3 Oke laa . takde yang special dah . StopIt ingat masa lalu . With new Spirit , 2013 are started #BrokenEnglishIsComing HAK3 .

Oke dah . hari nii aku keboringan sebab alone kat rumah . adik-II aku mula bersekolah , Form1 and Darjah1 . Maa and ayah aku kerja . Abg angkat aku pun kerja . Waaa Borink siot . Dedaa *FlyingKiss Mmmuahhh HAHAHA

No Man No Cry . Single Mingle and No Couple

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner