Sakit Dipendam :'C


Assalamualaikum . Erm lama tak hapdet blog aku nih . dah bersawang . tak sempat nak cuci . So soryy laa my lovely Blog . Aku taknak membebel banyak . Aku nak luahkan apa yang terpendam kat hati aku nih . Semakin lama aku pendam semakin sakit hati aku nii . dah tak tertanggung dah hati aku nii untuk menampung semua yang telah berlaku . 

Erm :'< yess aku mengaku hati aku banyak terluka *lap airmata sikit . Tapi aku biarkan sebab aku taknak orang lain turut terluka . Aku pendam . takder sorang pun yang faham aku . Aku bersyukur sebab dapat 2orang insan yang banyak bagi aku semangat dengan semua yang aku hadapi . bagi nasihat and all laa #ThanksALot Terds & Eyka . Anda memahami aku . :'>

Aku cuba untuk tersenyum walaupun that Fake Smile . Hate that but i try to do that . Tadi someone call me and tell something . Aku cuba untuk buat-II okay sebab aku taknak dia sedih , aku jaga perasaan dia , aku taknak dia terluka walaupun mula aku terluka . Dia tanya kenapa suara aku tetibe lain *sedangkan airmata aku mula jatuh . Aku cakap aku okey jer . Takpayah risau . Aku rasa aku patut kurangkan semuanya maybe , demi orang-II yang aku sayang . #Capital"S" .

Maafkan aku . Aku dah tak dapat nak tanggung . Dah banyak perkara aku hadapi . Alhamdulillah berkat kesabaran , aku still bertahan sampai sekarang . Terluka tuu aku sudah menjadi satu kebisaan . Tapi aku sayang HATI aku nii . Mulai sekarang aku nak jaga HATI aku baik-II . Maafkan aku guys . Orang pun tak kisah ngan perasaan aku . So ada aku kisah ngan perasaan korang , Lantaklah . #Statement Kejam :'D Sorry .

Okey perut dah kenyang . Mata dah ngantukk *mata aku merah sebab nangis sikit :D . HAHAHA gudnite :'> Wajah aku ceria tapi hati aku menangis . takde sesiapa pun yang tahu . As salam . Take care .

1 littlestars:

  1. sabar lar , setiap kebahagiaan tu mesti sebelumnya ada perit jerih , kelapangan itu datang selepas kesempitan , dan tidak sunyi hidup dari masalah , :D have a nice day :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner