Takder Tajuk =,=

Memberi salam tuu memang sunat kan , tapi menjawab salam tuu wajib . so Assalamualaikum and jawab tau . hehehe selamat pagi . dah taktau apa nak buat pagi2 nii . Lepas Facebook ke Twitter and lepas Twitter ke berblogging pulak . hehehe


Yess I've got my happiness now and maybe . Aku harap sangat kebahagiaan tuu kekal sampai bila2 . memang aku tak berharap sangat sebab aku takut kecewa . Dengan kehadiran Si Dia dalam hidup aku walaupun still baruu lagii , aku akan cuba hargai dia sebagaimana dia hargai aku . Aku takkan mudah percaya lelaki dengan segala kepahitan yang aku lalui selama nii kerana lelaki . Tapi sekarang dengan semua tuu aku menjadi lebih matang Alhamdulillah =,= *walaupun matang tetap budak kecikk

Now He the only one Capital S . Yess I hope ia kekal . For my brother , thanks atas nasihat abang semalam . I will remember that . Doakan kami erkk :) Cinta yang datang memang tak diduga kan .

To him , thanks berjaya menembusi pintuu hatii aku nii yang dah lama tertutup untuk sesiapa .

Untuk kawan-II aku lepasan SPM and STPM , jangan lupa esok dah boleh belii no. Pin UPU untuk isi kemasukan ke IPTA or mane2 kolej . nak tau lebih lanjut . Korang pergi kat WEB nii oke .

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner