Congrates My Aunt :)

Assalamualaikum bloggerians Ngeee ~ Lama tak hapdet blog aku nih . Sawang-2 yang ada nih tak sempat nak cuci . Sabar yer blog . Ada masa nanti aku cuci sampai berkilat KIH3 *abaikan aku mlalut pasal blog aku .

Just nak ucapkan Tahniah for my Aunt yang gila-2 macam aku .
Lastly dia bertunang jugak . Alhamdulillah .
Hope sampai jinjang pelamin dengan Mr. Fiance .
Ada ke patut Mr. Fiance Aunt aku panggil aku "Mektok" .
Awas anda . HAHAHA dapat Uncle baru dalam family . Suka-3 HEHE


Tuu laa picture time at her engagement . Just aku & my Aunt .
Mr. Fiance dia malu nak take picture with us . Sweet jer kan :D KIH3
Jeles tengok orang bertunang & kahwin nii .
Papepun Congrates "Suu" .

Nak kahwin jugak boleh ?? HAHA *gatal nye budak kecikk nih
Nak kahwin dengan sape HEHE *dengan myBOO laa

Maaf , kisah silam perlu dipadam . Demi kebahagiaan semua :'>

Oke nak meranggos kejap . Dedaa As salam .

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner