Silent for Awhile

Assalamualaikum . yeahh memang agak lama aku tak hapdet aku punya blog nih . Sorry sebab tertalu busy dengan prepare aku punya barang2 untuk masuk U nanti . errr tinggal dua minggu jer lagi .

BTW letak tepi dulu tentang tuu . Kejap lagi aku cerita . Act lepas beberapa bulan tak hapdet nii . macam2 dah terjadi and lalui . First time holiday hari tu aku kerja . Kerja dekat Kafe KDO UKM . Yerr best sebab amik aura nak masuk U . Cewahhhh *gedik kau Tyra* hehe Lepas tuu i've got two new cousin . #BabyBoy & #BabyGirl . umur diorang sama tapi berbeza bulan kelahiran jer .

MyNewCousin :)

Sempat juga snap2 pic with my fren sebelum kami semua berpisah sambung study tempat pilihan masing2 . Time ni kami hangout for the last :)

IMissThem ^__^

Then , bertarikh 1Jun . Akad Nikah for myAunt berlangsung . Alhamdulillah dengan sekali lafaz , myAunt sah bergelar isteri my new Uncle . 2Jun berlangsung majlis bersanding . Yeahh memang agak busy . tapi seronok sebab dapat kehadiran orang baru dalam family .

Gambar time akad nikah :)

Selepas selesai semua hal-hal lain . Yess Alhamdulillah aku dapat tawaran daripada Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) course Diploma Radiografi . Di sinilah hala tuju aku seterusnya . Hurm sekarang prepare barang2 keperluan untuk ke sana :) Doakan semuanya berjalan dengan lancar :)

Sampai sini saja aku hapdet . Nanti aku hapdet lagi . Assalamualaikum (:

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner