Selamat Hari Raya :)

Assalamualaikum ..

Lama kut tyra tak hapdet tyra punya blog , sory , act busy sebenarnya dengan klas yang full tiap-tiap hari :) Rindu jugak dekat blog ni , tapi tak menang tangan nak menyentuhnya ^_^


Hari nii aku baru sampai rumah daripada KL , naik bas pagi and sampai rumah lepas berbuka tadi . Happy + Letih . BTW naik bas waktu siang memang xbest langsung . tuu je point yang penting , cewahh .

Rumah aku malam raya nii xsiap pape pun , sebab raya pertama beraya rumah nenek :D
Insyaallah raya kedua baru ada makan-makan rumah aku .

Lastly . Tyra dan keluarga nak mohon maaf kalau ada penah melukai or terkasar dengan mana-mana pihak yang mengenali kami . Selamat Hari Raya Aidilfitri ! Maaf Zahir dan Batin :)

Selamat beraya , Jemput datang kerumah raya kedua -,-

JOM DENGAR TAKBIR RAYA . Menenangkan jiwa :)

Eh lupe , 1Syawal also bertarikh 08082013 merupakan befday tyra , cewahh happy kut befday tahun nii jatuh pada hari raya pertama :)

Esokk tyra sambung hapdet lagi =="
Bye , thanks untuk semua yang wish =,=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner