Kehidupan as Student at UMMC

Assalamualaikum ..

Dah lame betul blog aku nii tak berhapdet , act xsempat dengan everyday klas full and posting . erm Hujung minggu plak biasala , apa lagi keje kitorang , tido hahaha basuh pakaian and kemas bilik .

Kekadang sempat jugak kuar jalan2 ngan kawan-kawan baru aku kat sini . Tempat paling famous kat PJ nii of coz lha MidValley , kalau takpun TimeSquare . Haishh sape yang duk area KL ni as student confirm tuu je tempat yang korang selalau tuju kan . haha biasa lha lepak2 makan2 .

2 hari lepas aku ngan kawan-kawan aku pergi MidValley after posting . Letih2 pun kitorang tetap kuar sebab esoknya tuu cuti hujung minggu kan . Just nak release tension .

#sempat snap time dekat Domino's Pizza MidValley :)

BTW hidup as a student tak seperti yang dijangkakan . Seperti biasa hidup as student lebih banyak berdikari especially dalam bab duit nii . Pandai-2 lha korang berjimat erkk . jangan nak boros sangat . Hidup kat KL jauh beza daripada hidup kat Klantan . 

Honestly , aku amat merindui zaman sekolah . Rindu dekat kampung halaman . Hidup sebagai perantauan memang xbest kekadang . 

To adik-2 calon SPM , akak nasihatkan , cehh akak , tua ke akuu hahaha abaikan . Belajar leklok and nikmatilah zaman persekolahan sebaik mungkin . Nanti bila dah masuk U , confirm korang akan merindui zaman sekolah korang :)

Bye Assalamualaikum T^T

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner