Life Activity :*

Asssalamualaikum ...

Dah berkurun jugak aku tak mengapdet . Dah bersawang pun , takpe nanti aku cuci laa bile aku rase terajin nanti hihihi .

First of all hope all have a good Happy Sunday guys . Aku ? errr melepak je kat bilik nii . Dah sume bz kut ngan kerja masing-masing . Kalau yang ada pasangan apa lagi . Dating lha keje nye . Oopss tersasul . Bukan jeles , tapi tak kesian ke kat aku nii kena tinggal sesorang . Slalu je cenggini . Sadiss betul kan :)

Dalam kesedihan ada kegembiraan . Yesss cuti raya Haji makin hampir and aku tak sabar sangat-sangat . Haha tak sabar nak jumpa myMom myDad and my lil Sis -,-

Ooh .. forgot , act aku pun kekadang hjung minggu tak mlekat kat bilik jugak . Kekadang okeyyy uolls ^_^ . 2hari lepas sempat kut pergi MJ shopping sikit untuk mymom and lil sis . Boleh dikirakan banyak jugak lha , tapi bukan selalu pun . Skali skala untuk diorg , Korang kalau duk kat sini , jangan harap lha nak mlekat sangat kat bilik , hahaha Kecuali kalau korang btul2 pnat and then tidooo .

Btw 2minggu lpas ke minggu lpas lau xsilap aku , sempat jugak aku join Larian Jantung dekat Taman Tasik Titiwangsa , Errr ada Tun Dr. Mahathir kut , ceyhh my idol . Bangga sbb first time dapat tengok dia dpan mata aku wlaupun jauh sikit dari aku . hahaha tapi okeyy lha kan .

*gambar kitorg time larian jantung*
#JantungSihat

Semalam sempat lagi kut kluar tanpa dirancang . HAHA tujuan just nak p makan . HAHA rajin tak kitorg p makan , dekat gler kut tempat makan kitorang . #AtMidValley , ceyhhh . Itu semua poyo .


done here . See uolls next time dedaa .

Assalamualaikum :)

0 littlestars:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Owner